Sthlm Soda Co Rhubarb Cream

Sthlm Soda Co Rhubarb Cream

Sthlm Soda Co är ett helt nystartat mikroläskbryggeri som erbjuder fyra spännande smaker i fantastiskt söta flaskor. Sthlm Soda Co Rhubarb Cream blir först ut hos Sockerbiten, även fast den inte innehåller någon kolsyra. Den är en så kallad still drink.

Drycken är grumligt rosa och doftar vaniljsås och rabarbermarmelad, med mest fokus på vaniljen. Sthlm Soda Co Rhubarb Cream är mycket len i konsistensen och lite tjockare. Inte riktigt som saftsoppa, men nästan.

Smaken påminner, likt doften, om rabarberpaj med vaniljsås och visst känns det ibland som man biter på en rabarberbit då frisk syra frigörs emellanåt. En viss känsla av grönsaker och kanel infinner sig ibland, likaså vibbar av äppeljuice.

Sthlm Soda Co Rhubarb Cream bjuder dessutom på en riktigt skön sötma, men visst hade det varit ännu godare om denna dryck varit kolsyrad. Vi får se vad Sthlm Soda Co bjuder på mer i framtiden. Spännande!

Vad kostar Sthlm Soda Co Rhubarb Cream och var köper jag den?

Pris ca 35 kr.
Inköpsställe: Snart på Soda Nation, Södermalm.
Rekommendation: Om inte annat, köp den för den snygga flaskan.

Betyg 3,75 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.