Sthlm Soda Co Lemon Spice

Sthlm Soda Co Lemon Spice

Sthlm Soda Co Lemon Spice är ytterligare en spännande läsk från mikrobryggeriet Sthlm Soda Co i Stockholm. Dessutom utlovas den vara ungefär som en cola, vi får se.

Läsken är grumligt orange och doftar både kaffe och apelsin, men också kanelbulle. Läser man noga på etiketten står faktiskt kaffe med på innehållsdeklarationen. Intressant!

Sthlm Soda Co Lemon Spice är syrlig och lite lätt besk i tonerna. Som en apelsinläsk med extra syra och ett sting av espresso. Kombinationen känns lite underlig men är ändå reko. Trots att Sockerbiten inte är någon kaffedrickare.

Tyvärr är det ganska svårt att hitta den påstådda kolaigenkänningen. Sthlm Soda Co Lemon Spice bjuder onekligen på stora delar syra, kaffe och apelsin. Så mycket att det värmer i strupen efteråt.

Vad kostar Sthlm Soda Co Lemon Spice och var köper jag den?

Pris ca 35 kr.
Inköpsställe: Snart på Soda Nation.
Rekommendation: Gillar du kaffe, citrus och redigt hantverk är detta något för dig.

Betyg 3,5 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.