Mentos Choco

Mentos Choco

Mentos Choco finns i lite olika smaker och här ska jag testa Chocolate & Mint, White Chocolate och Caramel & Chocolate. Dessa pastiller känns som en oväntat idé från Mentos, så det ska bli mycket spännande att testa dem nu när de äntligen dykt upp.

Mentos Choco Caramel & Chocolate smakar mest bränd kola och billig choklad. Som en dålig knäck. Dessutom är det genomgående för alla smaker att konsistensen är grynig, torr och seg. Inte alls likt vanliga Mentos med andra ord.

Mentos Choco White Chocolate smakar lite bättre med inslag av vanilj och vit choklad, såklart. Konsistensbrytningen mellan fyllning och bas är inte mycket att hurra för tyvärr.

Den sista smaken, Mentos Choco Chocolate & Mint, är den sämsta smaken om man inte gillar mint. För den smakar som en seg Marianne. Ingen höjdare med andra ord.

Vad kostar Mentos Choco och var köper jag dem?

Pris 3 för 10 kr.
Inköpsställe: Dollar Store, Fittja.
Rekommendation: Inte värt besväret.

Betyg 2 av 5 sockerbitar.

Mentos Choco skuren

Mint

Vit choklad

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.