Mentos Shakies

Mentos Shakies

Mentos finns nuförtiden i ett otal smaker och den senaste att reas ut är Mentos Shakies som ska smaka milkshake. Barndomsminnen väcks snabbt till liv, om de olikfärgade godisbitarna som antingen var stenhårda eller supersega. Oavsett har de nog haft sönder mången tand.

Mentos Shakies är inget undantag. Dess hårda skal är svårt att tränga igenom men väl inne hittas en seg kärna med olika smak. Banansmaken påminner om Banana Skids vilket är ganska angenämt och ännu mer nostalgiskt. Övriga smaker är fruktiga, där jordgubben är den som innehåller mest mjölkighet.

För det är synd att påstå att Mentos Shakies påminner om milkshakes. Mest är det härligt sött med en fin och sockrig sötma. Även om tänderna tar stryk är det svårt att sluta konsumera Mentos Shakies.

Vad kostar Mentos Shakies och var köper jag dem?

Pris ca 6 kr.
Inköpsställe: ÖoB.
Rekommendation: Singla slant om du ska lägga några kronor på ett rör.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

mentos

Några färger av Mentos Shakies.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.