Kinder Joy

Kinder Joy

Kinder Joy är en udda variant på Kinderägget som inte Sockerbiten kände till sedan tidigare. Men tack vare Instagram kommer man inte undan. Ägget är fjäderlätt och bär på en töntigt liten leksak och en minimal mängd godis. Men mest består ägget av plastförpackning.

Själva godiset är en Plastic Padding-liknande mjölksmet med två nougatbollar nedklämda. Konsistensen på krämen är mycket seg, fet och sträv. Bollarna är istället krispiga och fyllda med smakrik nougatsmet. De har tryck i sötman och mycket smak av nöt, vilket neutraliserar vaniljmjölken totalt. Den chockerande sega mjölkkrämen smakar just mjölk och vanilj och har en rejäl sötma. Som den sötaste delen från ett Kinderägg.

Kinder Joy bjuder på rekordlite godis i förhållande till förpackningens storlek. Kinder Joy är dock smakrikt och gott men aptiten slås ut helt efter en portion. Dessutom är konsistensen overkligt sträv och seg. Kinder Joy doftar av mjölk och vanilj.

Vad kostar Kinder Joy och var köper jag den?

Pris ca 15 kr.
Inköpsställe: HappyCandy.se
Rekommendation: Inte bättre än originalet.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

Godisförpackningen öppnad

Detta är vad du får i en Kinder Joy.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.