Nöt-Créme MjölkChoco

Nöt-Cremé Choco

Nöt-Créme MjölkChoco – det nya chokladpålägget

Sveriges svar på Nutella har för ett tag sedan kommit med en ny smak, Nöt-Créme MjölkChoco. Undertecknad är ingen stor fantast av vare sig Nutella eller Nöt-Créme, men är ändå beredd att ge denna burk en chans.

Nötkrämen doftar nötig choklad med inslag av O’Boy och har en seg och fet men samtidigt krämig konsistens. Känslan mot tungan är sockrig och sträv och tänderna får kämpa emot hårt för att inte förtvina av all sötma.

Nöt-Créme MjölkChoco smakar mycket smör och socker samt lite lätt av kakao och jordnöt. Efter några skopor är det mest smöret och jordnöten som tar över. I eftersmaken hos Nöt-Créme MjölkChoco finns en viss ton av kola.

Innehållsförteckningen är lång, vilket kanske är förklaringen till den speciella och lite udda seghet som Nöt-Créme MjölkChoco bjuder på. Kanske gör sig denna kräm bäst på en rostmacka eller i ett bakverk, solokvist är det i alla fall en unik upplevelse. Oklart om det är positivt unikt dock.

Vad kostar Nöt-Créme MjölkChoco och var köper jag den?

Pris ca 20 kr
Inköpsställe: ICA Farsta
Rekommendation: Misstänker att pralinerna är bättre.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

Öppnat förpackning

Nöt-Créme MjölkChoco är seg och rinner gärna.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.