Kinder Bueno Dark

Kinder Bueno Dark

Kinder Bueno Dark är likt sin lillebror Kinder Bueno White en riktig flugviktare. Vikten som känns i handen är mest förpackning, flera lager av plast. Kinder Bueno Dark doftar mörk choklad och sträcker sig långt över förväntan smakmässigt. Den mörka och beska chokladen går fint ihop med det torra och luftiga kexet och dess inre av kletig fyllning. En fyllning som påminner om smält marshmallow och liknar Mums Mums vita massa.

Vanilj möter kaffe, choklad och nötig smak i en riktigt god kompott. Sockrig som marängsmet lägger sig fyllningen över tungan och bjuder på underverk. Eftersmaken är lite besk och bitter men ändå är Kinder Bueno Dark godare än dess vita dito. Kinder Bueno Dark är lättsmält och perfekt för föräldrar när kidsen knaprar Kinderägg.

Vad kostar Kinder Bueno Dark och var köper jag den?

Pris ca 5 kr.
Inköpsställe: ICA Farsta. Håll utkik på MatHem.se.
Rekommendation: Prova vetja!

Betyg 3,75 av 5 sockerbitar. 

Kletig massa inuti godiset

Här ser du den kletiga massan som är smaskens och finns inuti Kinder Bueno Dark.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.