Reese’s Crunchy Peanut Butter Cups

Reese's Crunchy Peanut Butter Cup

Det är knappt man tror att det är sant när nyheten Reese’s Crunchy Peanut Butter Cups landar på testbänken. Äntligen har jordnötssmörsgodiset förnyats i ännu en version. Denna gång med utlovat knaprigt nötkross. Reese’s Crunchy Peanut Butter Cups doftar bekant av jordnötssmör och salt, helt underbart. Godisen har även samma goda och perfekta mix mellan salt och sött som originalet. Men i Reese’s Crunchy Peanut Butter Cups erbjuds mer tuggmotstånd med krispiga små nötbitar som inte alls är blöta eller saggiga.

Konsistensblandningen blir störtskön tack vare det modesta antalet nötbitar. Det blir helt enkelt inte sådär överdrivet mycket nötter som vissa godisbitar tenderar att leverera. Sockersötman är underbar och mjölkchokladen smakar inte mycket mer än socker och lite choklad. Sötman bränner i halsen men Reese’s Crunchy Peanut Butter Cups är ändå inget revolutionerande. Underbart god men varken mer eller mindre. Jordnötssmörssmaken späds ut lite av nötterna som tenderar att fasta i tänderna. Fyllningen känns därmed också torrare än i originalet. Eftersmaken hos Reese’s Crunchy Peanut Butter Cups är söt och god över hela tungan.

Vad kostar Reese’s Crunchy Peanut Butter Cups och var köper jag dem?

Pris ca 18 kr.
Inköpsställe: HappyCandy.se samt usagodis.se
Rekommendation: Prova!

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Så ser godiset ut inuti

Reese’s Crunchy Peanut Butter Cups doftar gott och ser inbjudande ut, även på insidan!

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.