Magnum Double Peanut Butter Chocolate Bar

Magnum Double Peanut Butter Chocolate Bar

Höstsäsongen för nyheter har äntligen börjat på allvar och vad skådar mitt norra öga, en god glass som blivit en godisbit, nämligen Magnum Double Peanut Butter Chocolate Bar.

Godisen är oväntat liten men väntat dyr. Vikten är det dock inget fel på då Magnum Double Peanut Butter Chocolate Bar väger ganska tungt. Dessutom doftar den lätt av jordnötssmör, lovande ändå. Dessvärre syns några knöliga krispbitar direkt under chokladöverdraget. Varför undrar man, sånt ofog finns ju inte på glassen. Nåväl, vi hugger in.

Magnum Double Peanut Butter Chocolate Bar är verkligen lite saltad som utlovat och ibland stöter man på ordentliga stänk av sälta, bra där. Fyllningen har en underbart seg och nästan kakdegslik konsistens med en lätt grynighet. Jordnötssmöret är reko men hade gärna fått tagit mer plats, nu känns det istället som att all sälta kommer från den goda salta kolasåsen. Chokladen är fet och bitarna av krisp fastnar lika länge i tänderna som sältan hänger kvar i eftersmaken.

Magnum Double Peanut Butter Chocolate Bar har många ingredienser och kan närmast liknas vid en Starbar som vuxit upp och krympt på samma gång. Samt börjat köra Merca alldeles för sakta i vänsterfilen.

Vad kostar Magnum Double Peanut Butter Chocolate Bar och var köper jag den?

Pris ca 16 kr.
Inköpsställe: Hemmakväll.
Rekommendation: Vänta tills de säljs ut för 5 kr/st och bunkra då.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

 

Chokladbit

Lite Magnum Double Peanut Butter Chocolate Bar på en skärbräda är inte fel.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.