Fanta Instamix Cherry

Fanta Instamix Cherry

Fanta Instamix har smugits ut på hyllorna och det är ganska lätt att förstå varför, då detta påhitt är mer kladdigt än sensationellt. Instamix finns i flera smaker, bland annat banan och ananas men här faller valet på det ikoniska körsbäret.

Runt halsen på en Fanta Orange hänger en påse med Instamix som både färgar och smaksätter din Fanta. Har du otur färgas alla fingrar och kläder på köpet då det inte är jättelätt att överföra allt innehåll från påsen ned i flaskan. Imponerande snabbt färgas läsken grumligt lila och en trolldegsliknande arom av citrus och mandelmassa släpps lös.

Smakmässigt blir Fanta Instamix i denna tappning en rinnande version av godiset Refreshers, eller som något pulvergodis. Sött möter syrligt och en lätt hint av mandelmassa finns där. Mest smakar det såklart fortfarande apelsin, men visst finns toner av konstgjorda körsbär också där. Sötman blir rund och fin och man blir ändå lite smått intresserad av hur de andra Fanta Instamix smakar.

Vad kostar Fanta Instamix Cherry och var köper jag den?

Pris ca 20 kr.
Inköpsställe: Pressbyrån.
Rekommendation: Använd handskar och förkläde.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

Instamix blandat

Snabbt färgas din apelsinläsk lila. Fanta Instamix Cherry är magiskt, nästan.

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.