Smash! Salt Karamell

Smash! Salt Karamell

Smash! Salt Karamell kommer hela vägen från Norge, det förlovade landet där de alltid har det lilla extra. Smørbukk och socker i Coca-Cola Cinnamon för att nämna några saker. I Sverige finns denna godis utan kolasås, under namnet OLW Smash!.

Den lilla godisbiten, som förmodligen kostade en mindre förmögenhet och en njure, doftar sött av choklad och kola. Ytskiktet av mjölkchoklad smälter snabbt och kladdar ned det mesta i sin väg.

Chokladen är fet och söt och inuti finns en skön mix av segt och krispigt. Kolasåsen är tyvärr inte salt alls och kolasmaken drunknar i majspuffarnas smak av just majs. Trots att godisen innehåller 16 % kolasås. Konsistenskombinationen är helt klart det bästa med denna godis.

Av någon konstig anledning så påminner vissa tuggor om Pigall, troligen på grund av smörigheten och det luftiga krispet.

Även om majs och kola krockar så går det inte att komma undan att det här är en riktig goding som man slukar fort. Dessutom blir den lite, lite bättre än originalet när kolasås tillsätts.

Vad kostar Smash! Salt Karamell och var köper jag den?

Pris ca 20 kr.
Inköpsställe: Norge. Gåva, tack Marc UÅ.
Rekommendation: Ska du till Norge, prova såklart!

Betyg 4,25 av 5 sockerbitar.

OLW Smash! med Salt Karamell

Så ser Smash! ut med kolasås.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.