OLW Smash! Chokladkaka

OLW Smash! Chokladkaka

Nu kommer OLW Smash! Chokladkaka som tidigare funnits i Norge medan den här i Sverige enbart funnits som en mindre bar som ni kan läsa om här och på påse som ni kan köpa här.

Chokladkakan är stor och förpackningen är knallgul. Det doftar bara ganska billig choklad trots att den även är fylld med rejält med kross av Smash. Den blir i alla fall luftig, krispig och lätt att tugga.

Mjölkchokladen är godkänd med en bra sötma och smörighet. De puffade majsbitarna smakar just det, puffat majs. Tyvärr är salthalten alldeles för låg, men ibland stöter man på ett korn och då blir det alldeles förträffligt.

Förhållandet mellan Smash! och choklad är till chokladens fördel. Mest är det som att mula munnen full med majssnacks och sedan tjoffa in lite choklad på det. Helt okej men inte omvälvande.

Vad kostar OLW Smash! Chokladkaka och var köper jag den?

Pris ca 35 kr.
Inköpsställe: Coopers Candy och Mathem.
Rekommendation: Både påsen och baren är bättre, men denna är större.

Betyg 3,5 av 5 sockerbitar.

OLW Smash! som Chokladkaka

Det går att se att majspuffarna sjunkit ned till botten av chokladkakan.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.