Magnum Wonder Golden Toffee

Magnum Wonder Golden Toffee

Magnum Wonder Golden Toffee är syskon till Magnum Euphoria Pink Lemonade och ska smaka något så unikt som dadlar. Det utlovas även toffeeglass och kolachoklad.

Överdraget av kolachoklad, typ karamelliserad vit choklad, är riktigt gott och påminner såklart om Marabou Caramello. Det verkar som att årets trend redan är här. Smaken av söt vit choklad blandas med toner av brynt smör, kola och krispiga bitar av mandlar.

Glassbasen smakar mest vanilj och inte mycket toffee direkt. Kärnan är lite fruktig och smakar bränd kola. Det är svårt att hitta dadeln men det kanske är smaken som balanserar mellan fruktighet och lakrits.

En rejäl tugga av allt smakar mest kola och vanilj, vilket är gott men inte särskilt nytt. Skalet är bäst och kärnan är det stora frågetecknet.

Vad kostar Magnum Wonder Golden Toffee och var köper jag den?

Pris 33 kr(!)
Inköpsställe: Pressbyrån
Rekommendation: Skulle vara för chokladskalet då, men Marabou Caramello är billigare.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

Magnum smak Wonder Golden Toffee

Kärna med smak av dadel och skal av kolachoklad.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.