Magnum Euphoria Pink Lemonade

Magnum Euphoria Pink Lemonade

Magnum Euphoria Pink Lemonade är en av tre nya smaker på Magnum i glassfrysen i januari 2024 och den är först ut att bli recenserad av Sockerbiten, efter en omröstning på Instagram.

Glassen doftar syrligt och fräscht och bjuder på en kärna av hallonsorbet som knappt är söt. Även sorbeten är riktigt syrlig och iskall med en lätt smak av frysta hallon och rivet skal av citron, på gränsen till känslan av rengöringsmedel.

Täcket av vit choklad med frystorkade hallon är krispigt och fantastiskt gott. Sliskigt sött och lite fett. Den borde Magnum använda till en comeback av sina Magnum chokladkakor.

Vaniljglassen är kritvit och helt okej men inte mer än så. Alla tre komponenter – sorbet, gräddglass och choklad – har svårt att gå ihop tillsammans och samarbeta i en tugga trots att det är en klassisk kombination av smaker, men de är likväl goda var för sig.

Vad kostar Magnum Euphoria Pink Lemonade och var köper jag den?

Pris 33 kr(!)
Inköpsställe: Pressbyrån, övriga butiker vecka 7.
Rekommendation: God, men inte värd introduktionspriset, vänta på någon kampanj eller flerpack.

Betyg 3,5 av 5 sockerbitar.

Magnum med smak Euphoria Pink Lemonade

Kärna av sorbet. Skal av vit choklad med hallon.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.