OLW Smash! Bar

OLW Smash! Bar

Det norska originalet Smash! har kommit till Sverige tack vare en känd chipstillverkare och nu finns den även som OLW Smash! Bar. Originalet är riktigt sött, salt och sprött så detta blir intressant.

Här är den krispiga majsen inbäddad i choklad, så förhållandet mellan choklad och majs har justerats en hel del till chokladens fördel. Det visar sig att förhållandet är klart godkänt. Balansen mellan söt mjölkchoklad och salt krisp är bra.

Smaken av majs är påtaglig både under inmundigande och i eftersmaken. Saltnivån känns dock lite låg, här presterar originalet bättre. Något som är lätt att förstå, då originalet helt enkelt består av chokladöverdragna Sombreros.

OLW Smash! Bar sätter sig i tänderna och det är svårt att säga vilken version som är bäst. Chokladbiten känns även den norsk på något sätt och kan bäst liknas vid en tacokväll toppad med Marabou mjölkchoklad.

Vad kostar OLW Smash! Bar och var köpar jag den?

Pris ca 10 kr.
Inköpsställe: ICA Farsta. Håll utkik på MatHem.se. Påsen finns hos Matsmart med en Matsmart rabattkod!
Rekommendation: Prova, om du inte har något emot norska uppfinningar.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Chokladbit

Sött, salt och sprött i OLW Smash! Bar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.