Matsmart rabattkod

Med en Matsmart rabattkod kan du få upp till hela 15 % rabatt på godis och läsk. Du hittar även äldre koder här som du kan testa om denna utgått.

Gäller tillsvidare.
* Om det är en exklusiv rabattkod får den inte återpubliceras utan butikens eller Sockerbitens tillstånd.

Mer om Matsmart

Matsmart rabattkodMatsmart är en av butikerna där Sockerbiten ibland fyndar äldre utgåvor av godis och läsk. Gamla favoriter till bra pris. Här finns nämligen sådana produkter som kanske har fått ny etikettdesign eller börjar närma sig sitt utgångsdatum. Perfekt att minska svinnet och få godis till riktigt bra priser. Butiken finns endast online på matsmart.se. Du hittar ofta storpack med läsk eller chokladkakor och stycksaker så att du kan bulla upp där hemma med dina favoriter. Även om bäst före-datum har passerat går det alldeles utmärkt att äta och dricka produkterna ändå.

Matsmart erbjuder rimlig fraktkostnad när du får fylla en hel låda med snask. Dessutom blir det helt fritt över 600 kr, så det är bara att shoppa på när man ändå är på gång. Sockerbiten rekommenderar att välja Airmee eller Budbee i kassan för att få hem alltihop hela vägen till dörren.

Recensioner av produkter

Här är ett urval av alla produkter som Sockerbiten testat från Matsmarts sortiment. Tyvärr är ju många fyndvaror endast till försäljning under en begränsad tid, men det är ju inte helt omöjligt att de kommer tillbaka. Det är bara att hålla utkik i butiken.

Sockerbiten kommer självklart att testa fler produkter än så från Matsmart, och nedan finns länkar till alla testade produkter. Passa på att köp några av dem med en Matsmart rabattkod. Med hela tjugo till nittio procents rabatt är det svårt att inte klicka på köpknappen. Kan Sockerbiten dessutom för tillfället erbjuda en rabattkod är det inget att tveka om.

Visa alla produkter från Matsmart som Sockerbiten testat här. 

 

Ballerina Kulkex Mjölkchoklad

Dessa hyfsade godiskex finns att fynda på Matsmart, ännu billigare med en rabattkod.

Hitta en äldre Matsmart rabattkod

Har du tur kan en äldre rabattkod fungera hos Matsmart. Alltså är det är något bör provas vid handling. Därför samlar Sockerbiten sådana koder här om du vill ge dem en chans och förhoppningsvis spara några extra kronor.

ErbjudandeGiltig tillKod
15 % rabatt julen 20219/12-21JUL15
12 % rabatt julen 20219/12-21JUL12
10 % rabatt julen 20219/12-21JUL10
15 % rabatt till nya kunder!TillsvidareNYKUND15
11 % rabatt under Singles Day 202114/11-21SINGLESDAY
10 % rabatt under Superweek 202013/9-20KANONPERSON
30-90 % rabatt på hela sortimentetTillsvidareUTAN KOD

Så använder du en Matsmart rabattkod

Kopiera någon av koderna ovan som du vill testa, och gå sedan till kassan hos Matsmart. Där, i högerspalten, finns en länk som heter Lägg till rabattkod, klicka på den så visas fältet i bilden nedan. Klistra in koden där och klicka på Lägg till så får du rabatten. Smidigt och enkelt.

Ange rabattkoden här

Klicka för att visa fältet där du anger koden.

Vanliga frågor

 • Vilka Matsmart rabattkoder fungerar just nu?

  Just nu har Sockerbiten dessa erbjudanden från Matsmart:

 • Vilket är det bästa erbjudandet Sockerbiten har hos Matsmart?

  Under Singles Day 2021 ger vi dig hela 11 procents rabatt på ett köp hos Matsmart. Därför ska du alltid kolla om Sockerbiten har en Matsmart rabattkod innan du handlar. Som ny kund får du dessutom 15 % rabatt när du handlar över 250 kronor.
 • Hur kontaktar jag Matsmart?

  Du når Matsmart på telefon 010-884 84 50 som har öppet måndag-fredag kl 08:00 – 16:00 eller via mail [email protected]. Skicka post till Terminalgatan 3, 641 93 Katrineholm
 • Vad är det roligaste Sockerbiten fyndat hos Matsmart?

  Det roligaste och mest överraskande som Sockerbiten fyndat och recenserat från Matsmart är de chokladindränkta chipsen Taffel Chips Choco.

Sockerbitens omdöme om Matsmart

Fantastiska chanser ges till att fynda favoriter riktigt billigt i stor mängd, men framförallt att hitta saker du inte visste fanns eller haft möjlighet att testa ännu. Men du behöver vara riktigt snabb för att hinna slå till. Eftersom Matsmart får begränsade partier av varor som har gått ut eller har gamla förpackningar så finns ibland bara ett fåtal varor att köpa. Så det gäller att vara snabb om man inte vill missa roliga saker. Tyvärr behöver man fylla en hel låda för att nå upp till en bra fraktkostnad. Men det brukar vara lätt. Stort plus för det roliga utbudet. Minus för att saker går åt fort och att det ibland är tunt i sortimentet med godis och läsk.

Betyg 4,5 av 5 sockerbitar.