Red Bull Simply Cola

Red Bull Simply Cola

Red Bull Simply Cola – Strong & Natural, eller?

I en anonym och svårfångad burk (inte längre, se nedan) göms en grumligt kolafärgad energidryck med en gedigen innehållslista och namnet Red Bull Simply Cola. Här i finns allt från kakao till lakrits och senapsfrö, hela kryddskåpet är representerat. Dock känns kokabladsextrakt lite suspekt.

Men vi öppnar ändå burken med Red Bull Simply Cola och möts av chocken att denna läsk inte alls luktar som Red Bull utan istället kola med citrus, lite åt tvättmedelshållet. Smaken är besk och lite fadd med kryddig och ihålig kolasmak och ett sting av rivet citronskal, trä samt kåda.

Kolsyrenivån är låg men bjuder ändå på hårda bubblor. Red Bull Simply Cola är förvånande frisk på samma gång som den är äcklig. Helt klart bättre än originalet är det dock. Tack vare all kanel och kardekumma känns läsken på något sätt lite julig.

Uppdatering 2/6-16: Från och med idag finns en stor svensk burk med Red Bull Simply Cola hos Hemmakväll.

Vad kostar Red Bull Simply Cola och var köper jag den?

Pris ca 15 kr.
Inköpsställe; Import på Godisbolaget Segeltorp. Eller den svenska hos Hemmakväll och MatHem.se
Rekommendation: Läs innehållsförteckningen först, det är det värt!

Betyg 2,5 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.