Pop Art Craft Soda Loopy Lime & Ginger

Pop Art Craft Soda Loopy Lime & Ginger

Pop Art Craft Soda Loopy Lime & Ginger från läskmetropolen Umeå har en stilig etikett illustrerad av Marc Strömberg som dessutom står bakom läsken Hjortrongranat och har gästat Gottepodden nyligen. Men nu tillbaka till kärnfrågan, kvaliteten på läsken.

Pop Art Craft Soda Loopy Lime & Ginger är grumligt citronfärgad och doftar rejält av citrus och ingefära. Dessutom är den kolsyrad och sötad på amerikanskt vis. Det vill säga svag mjuk kolsyra och en rejäl och rund sötma.

Tyvärr finns en udda bismak, inte metalliskt men speciell. Men som tur är så slätar huvudsmaken över det. Pop Art Craft Soda Loopy Lime & Ginger smakar nämligen massor. Inslag av vanilj, citron, fläder, lime och ingefära flyger runt i munnen med en känsla a smält glass. Eller som godis med ett ordentligt riv. För ingefäran bränner som satan i halsen efter varje klunk. Skönt och läskigt på samma gång.

Pop Art Craft Soda Loopy Lime & Ginger är oväntat sötsliskig för att vara en sådan hipsterläsk.

Vad kostar Pop Art Craft Soda Loopy Lime & Ginger och var köper jag den?

Pris okänt, cirka 20 kr.
Inköpsställe: Okänt, Umeå. Gåva, tack Pop Art Craft Soda.
Rekommendation: Leta upp och köp.

Betyg 3,75 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.