Kinder Country Mini

Kinder Country Mini

Kinder Country Mini sägs vara en specialversion för de som ska ut och flyga och sedermera checka in på ett hotell. Dessutom innehåller de flingor, så de kanske är avsedda för frukost också. Tyvärr innehåller de för mycket flingor ska det visa sig.

De små godisbitarna doftar vanilj och sådär sött vi är vana vid att Kinder ska lukta. Flingorna består av någon form av rispuffar som gärna tar över hela smakbilden med sin neutrala smak av ris, luft och papper. De tar alldeles för stor plats i den goda vaniljmjölkskrämen.

Chokladskalet i Kinder Country Mini är mycket tunt och sött och bildar en smaskig blandning med fyllningen, om vi bortser från de halvhårda och halvsega flingorna. Barnsligt god är själva basen i godisen.

Trots en angenäm konsistensblandning förstör flingorna upplevelsen av Kinder Country Mini. Och utan flingorna blir det bara en vanlig Kinder Maxi.

Vad kostar Kinder Country Mini och var köper jag dem?

Pris ca 50 kr.
Inköpsställe: Oslo Lufthavn, Gardemoen.
Rekommendation: Hoppa över.

Betyg 2 av 5 sockerbitar.

Chokladgodis

De är små med mycket flingor, Kinder Country Mini.

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.