Plopp Chokladboll

Plopp Chokladboll

Plopp Chokladboll håller traditionen med nya smaker på Plopp vid liv, även om det inte är den mest vågade smaken så här långt.

Den lilla chokladbiten från lösvikten doftar imponerande mycket kokosboll och i grunden är Plopp en goding så vi får se vad det kan bli av det här.

Tyvärr blir det lite mycket fokus på kaffe i smaken. Tillsammans med inslag av arraksboll och kletig kola blir det brännande sött. Tar man en rejäl tugga och låter det hela smälta ihop på tungan så framträder även lite kokossmak.

Det ständiga hoppet mellan kaffe och chokladboll är förvirrande men när allt kommer kring är det helt okej. Slutligen är kolan smörig och och chokladen fet.

Vad kostar Plopp Chokladboll och var köper jag den?

Pris ca 5-10 kr.
Inköpsställe: Candy King lösviktsgodis eller stor bit hos Coopers Candy. Vecka 19 hos Klippkungen, Partykungen m.fl. Säljs ut hos Matsmart för 5 kr just nu. Passa på att använda en Matsmart rabattkod från Sockerbiten.
Rekommendation: Vågar du chansa? Ja, det är klart.

Betyg 3,5 av 5 sockerbitar.

Plopp med smak av Chokladboll

Kletig kärna som vanligt.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.