Nyhet: Marabou Pepparkaka och en julig Coca-Cola Zero

Marabou pepparkaka

Hösten och vintern 2019 börjar närma sig och då är det dags för allehanda roliga nyheter, bland annat Marabou Pepparkaka och Coca-Cola Zero med en hemlig julsmak. Den sistnämnda fanns redan förra året ute i Europa och Sockerbiten har självklart testat den (ni kan gissa eller vänta till v38 när den får avslöjas). Inte är det någon Pepsi Fire direkt i alla fall. Den kommer dock med socker i USA lagom till julen i år, mer om den nyheten inom kort.

Marabou Pepparkaka

Troligen kommer denna nya smak redan i mitten av september till butikerna. Förra året hade Fazer denna smak i Finland och den var helt okej, Fazer Winter Edition Gingerbread. Det skulle gå och säga att det är tioårsjubileum för denna pepparkakssmak då det redan 2009 fanns en smak som hette Marabou Vinter och som innehöll de flesta kryddorna från pepparkakssmeten. Det återstår att se hur högt betyg denna Limited Edition-smak får av Sockerbiten, recension kommer självklart så fort den är testad.

Uppdatering 11/9: Den går nu att köpa hos Coopers Candy!

Uppdatering 13/9: Den är nu recenserad här – Marabou Pepparkaka.

Coca-Cola Zero Cinnamon

Förra året fanns denna smak i Storbritannien och det var ingen höjdare på grund av sötningsmedlet och den svaga hettan. Sockerbitens betyg blev låga 1 av 5 sockerbitar. Det blir kul nu när den kommer till Sverige så får ni återkomma i kommentarerna och berätta vad ni tycker om smaken. Gissningsvis finns den i butik från och med 16 september. Källa matnyheter.se. Likt Marabou Pepparkaka är även den nya Coca-Cola Zero-smaken en limited edition som bara finns under höst och vinter.

Vilken smak är ni mest pepp(r)ade på?

Håll utkik på Coopers Candy och MatHem under vecka 38 för att kunna vara först med dessa nyheter. Sockerbiten kan dessutom erbjuda en Coopers Candy rabattkod för hela 10 procents rabatt. Trevligt va?

Uppdatering 28/8: Tagit bort namnet på Coca-Cola Zero-smaken, den blir officiell först vecka 38.

Uppdatering 11/9: Coca-Cola Zero Cinnamon går redan nu att köpa hos Coopers Candy och Klippkungen! Sockerbiten har självklart provat den svenska utgåvan, läs recensionen här av Coca-Cola Zero Cinnamon.

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.