Tic Tac Coca-Cola

Tic Tac Coca-Cola

Tic Tac Coca-Cola verkar faktiskt vara en nyhet världen över och underligt nog finns den till överkomligt pris hos Hemmakväll (och Klippkungen). Även om asken är liten räcker den länge.

Små söta piller med en ännu sötare Coca-Cola-logo på syns i den genomskinliga förpackningen som släpper ut dem genom ett hål, om den känner för det.

Pastillerna är hårda och bjuder på mycket citrussmak. Basen består av strösocker och visst kanske det smakar cola också. I alla fall avslagen fulcola. Eller Coca-Cola med extra citron. Det är svårt att placera smaken i alla fall.

Bitarna faller sönder och blir till pulver när man tuggar på dem. Kanske ska man suga på dem länge istället, men det släpper inte ifrån sig lika mycket smak.

Det är i alla fall imponerande mycket smak förpackad i en så liten godisbit. Frågan är när man ska äta dem? Om man vill öka risken för att sätta något i halsen kanske?

Vad kostar Tic Tac Coca-Cola och var köper jag dem?

Pris 10 kr.
Inköpsställe: Hemmakväll. Finns hos Klippkungen och Coopers Candy.
Rekommendation: Gillar du Coca-Cola så måste du definitivt prova och återkomma med en åsikt.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.