Snickers Hazelnut

Snickers Hazelnut

Snickers Hazelnut är riktigt stilig i sitt tvärsnitt, med gyllene kola, rejäla nötbitar och nästan kritvit mjuk nougat. Nya varianter på beprövade koncept är alltid kul, och Snickers finns ju i ett otal utgåvor. Snickers Hazelnut är väl kanske inte den variant som lockar mest men den måste provas. Doften känns igen från vanliga Snickers med en söt arom av choklad och nötter. Snickers Hazelnut är fantastiskt seg och enormt söt. Troligtvis är Sockerbitens exemplar rykande färskt då segheten verkligen imponerar.

Tyvärr är det påtagligt att sältan från de vanliga jordnötterna saknas då hasselnötterna är lite mesigare i smakbilden. Likväl är både smakblandning och konsistensblandning alldeles förträffliga i Snickers Hazelnut, där söt möter nöt och seg möter hård. Den mjuka nougaten är underbar i konsistens och smak. Dess tuggummisega inre korsas perfekt med kolans såsliknande kletighet och chokladens feta kladd. Kolans sötma bränner på tungan lika mycket som nötterna fastnar i tänderna och chokladen sätter sig på händerna. Snickers Hazelnut är smidigt uppdelad i två mindre godisbitar så att den bäst kan avnjutas tillsammans med en vän. Eller spara en av de mäktiga bitarna till senare.

Vad kostar Snickers Hazelnut och var köper jag den?

Pris ca 17 kr.
Inköpsställe: Pressbyrån T-Centralen.
Rekommendation: Ingen värdig ersättare till originalet.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Snickers Hazelnut inre

Vad döljer Snickers Hazelnut i sitt inre? Kola, hasselnötter och seg nougat.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.