Nyhet: Plopp Chokladboll & Dumle Tutti Frutti

Plopp Chokladboll & Dumle Tutti Frutti

Plopp Chokladboll

Cloetta har släppt en ny smak på Plopp, nämligen chokladboll. Sedan tidigare har vi sett smakerna Plopp Salty Caramel, Plopp Kärlek, Plopp Juleskum och flera andra passera revy. Smaken har redan släppts hos Hemmakväll sedan några dagar och en recension kommer inom kort.

Eftersom Sockerbiten fick vara med i smakpanelen för denna smak kan Sockerbiten redan nu avslöja att det finns oerhört mycket kaffesmak i fyllningen. Men det kan ha ändrats till den slutgiltiga smaken som nu går att köpa för cirka 15 kronor för 50 gram.

Om kaffesmaken finns kvar och de inte blir någon vidare succé är risken överhängande att dessa kommer gå att fynda riktigt billigt hos Matsmart inom en snar framtid (och då kanske en Matsmart rabattkod finns tillgänglig också).

Dumle Tutti Frutti

Tydligen fyller Tutti Frutti hela 100 år i år och det vill Fazer fira genom att släppa en ny Dumlekola där fyllningen smaksatts med just fruktgodiset Tutti Frutti. Tidigare har vi fått smaker som Dumle Smooth Strawberry och Dumle Caramel Cranberry.

Spontant känns det som att detta kan bli succé och även här finns kolorna redan att få tag i hos Hemmakväll. Men bara som lösgodis än så länge. Den stora påsen får vi vänta ända till vecka 19 för att komma åt. Recension kommer så fort Sockerbiten hunnit ta sig till ett Hemmakväll.

Uppdatering 25/4-21: Nu har Sockerbiten äntligen recenserat Dumle Tutti Frutti.

I butik redan nu

Plopp Chokladboll finns hos Hemmakväll redan nu för 14,90 kr och kommer inom några veckor till övriga butiker som Coopers Candy, Partykungen och Klippkungen. Håll som vanligt utkik efter en Coopers Candy rabattkod, Partykungen rabattkod och Klippkungen rabattkod här hos Sockerbiten.

Dumle Tutti Frutti finns också hos Hemmakväll redan nu för cirka 6 kr/st och kommer vecka 19 till övriga butiker likt de som nämns ovan.

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.