Dumle Smooth Strawberry

Dumle Smooth Strawberry

Dumle Smooth Strawberry finns bara i lösvikten i Sverige än så länge, men den har funnits i Tax-Freebutiker ute i Europa ett tag verkar det som. Påsen lär komma när som helst, då det är en säsongssmak. En så kallad Seasonal Edition.

Doften avslöjar ingenting och det ska visa sig att jordgubbssmaken sitter ganska långt inne i karamellen. Ytterst finns som alltid ett alldeles underbart gott och tunt skikt av mjölkchoklad som smälter bort fort.

Den sega kolakärnan innehåller en fint avvägd smak av färska jordgubbar. Längst in i kärnan finns en frisk och söt bärsmak. Som allt som oftast i Dumles smaksatta kolor funkar smaksättningen riktigt bra ihop med det sirapssöta.

Eftersmaken är härlig men tänderna våndas då de lätt fylls med kola långt efter intag. För övrigt verkar det verkligen som att jordgubbe är smaken av 2020.

Vad kostar Dumle Smooth Strawberry och var köper jag dem?

Pris ca 30 kr.
Inköpsställe: Hemmakväll och Fazer. Finns i påse hos Coopers Candy och Klippkungen inom kort.
Rekommendation: Som alltid när det gäller nya smaker av Dumle, köp och prova!

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Dumle taste of Smooth Strawberry

Dumle taste of Smooth Straweberry ser ut som en vanlig Dumle faktiskt.

 

Dumle jordgubb

Så ser påsen ut!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.