Chocolate Buddy Smooth Peanut Butter Cups

Chocolate Buddy Smooth Peanut Butter Cups

Nämen vad har vi här, ännu en till jordnötssmörsgodis i form av Chocolate Buddy Smooth Peanut Butter Cups. Denna ska dessutom finnas i en version med sylt, likt en PB & Jelly-macka. Hittar ni den får ni säga till.

Chocolate Buddy Smooth Peanut Butter Cups liknar Nutcup i sitt utförande, både vad gäller förpackning, smak och form. Kanske tillverkas de på samma ställe?

Doften av jordnötssmör är påtaglig och chokladen är fet med mycket sötma. Inuti finns lent jordnötssmör tillsammans med en smak som påminner om kola. Mycket angenämt.

Chocolate Buddy Smooth Peanut Butter Cups och söt och slät rakt igenom och har en liten ton av sälta. Den gör verkligen skäl för sitt smooth-attribut i namnet. Kombinationen av kolasmak och jordnötssmör är förträfflig och likt Nutcup blir även detta en lyckträff.

Update 30/5-2019: Sockerbiten har fått tag i Chocolate Buddy Jammy Peanut Butter Cups, två år senare.

Vad kostar Chocolate Buddy Smooth Peanut Butter Cups och var köper jag dem?

Pris ca 10 kr.
Inköpsställe: Nya Pulsen, Flemingsberg.
Rekommendation: Köp, håll samtidigt utkik efter versionen med sylt i.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Peanut butter cups

Lika smooth som Klarna? Chocolate Buddy Smooth Peanut Butter Cups är len i strupen.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.