Nyhet: Fanta What The Fanta Zero Sugar & Coca-Cola Light Taste Twisted Strawberry

Fanta What The Fanta och Coca-Cola Light Strawberry

Fanta What The Fanta Zero Sugar och Coca-Cola Light Taste Twisted Strawberry finns redan ute i vissa länder i Europa, bland annat Finland och Storbritannien. Snart landar de även i Sverige, omkring vecka 16 finns de i butik. Rykten gör gällande att Hemmakväll kanske får någon av dem tidigare än så dock.

Fanta What The Fanta Zero Sugar

Detta är tydligen (tyvärr) en sockerfri läsk med en hemlig smak och uppmaning till att använda hashtaggen #whatthefanta i sociala medier. Förkortningen blir WTF, det är ju lagom kul. Rapporter från Finland säger att det finns äpple och Ginger Ale med i smaken. Så det blir spännande att se vad smaken är, officellt, när den avslöjas. Innehållsförteckningen listar i alla fall 3,3 % äppeljuice. Läsken är sötad med natriumcyklamat, acesulfame-K och sukralos.

Går redan att köpa hos Klippkungen här och Coopers Candy här. Snart hos MatHem med flera.

Coca-Cola Light Taste Twisted Strawberry

Den här smaken på Coca-Cola Light har funnits i Storbritannien ganska länge tillsammans med smaken Feisty Cherry. Eftersom det är en sockerfri läsk har inte Sockerbiten lagt vantarna på den ännu. Kanske får den en chans när den kommer till Sverige om några veckor. Frågan är vad Twisted betyder i sammanhanget. Läsken är sötad med aspartam och acesulfam-K.

Köp redan nu som import hos Coopers Candy. Svenska versionen finns redan hos Klippkungen här.

Källa: Torebrings, Axfood Närlivs, Menigo och Fanta Finland Instagram.

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.