Coca-Cola Light Taste Twisted Strawberry

Coca-Cola Light Taste Twisted Strawberry

Coca-Cola Light Taste Twisted Strawberry har funnits ute i Europa ett tag och nu är det Sveriges tur att ta del av denna sockerfria läsk. Jordgubb är verkligen årets smak och därmed behöver Sockerbiten göra ett undantag, igen.

Läsken doftar härligt av surt jordgubbsgodis. Men där tar tyvärr det mesta av det positiva slut. Sötman är enorm med inslag av sirap och bär, men mest smakar det sötningsmedel och ett tjockt lager jord.

Någonstans där under jorden finns en sliskig smak av jordgubbsgodis som passar fint ihop med cola. För er som gillar sockerfri lightläsk kanske det här blir en succé att njuta av ändå. Med socker hade det här varit en riktig höjdare.

Vad kostar Coca-Cola Light Taste Twisted Strawberry och var köper jag den?

Pris ca 10 kr.
Inköpsställe: Coopers Candy och Klippkungen. Se om det finns en aktuell Klippkungen rabattkod här också.
Rekommendation: Tycker du om Coca-Cola Light borde detta blir succé.

Betyg 1 av 5 sockerbitar.

Nyhet! Sockerfritt betyg från tredje part

Marc Strömberg skriver:

Jag brukar generellt föredra när man syrar till en cola. Med lime, eller citron, eller ingefära, med ananas, eller hallon till och med. Cream är det självklara undantaget. Jag var aldrig ett fan av mango-colan, och den här faller lite i samma fack för mig. Jordgubben här här bara GOISAR till colasmaken, tar bort karaktär och udd. Vi är mitt uppe i en årets jordgubbstrend, efter en alldeles för kort hallonsväng. Peppad på att prova en sockervariant av den här igen, eller till och med en Cream Cola Strawberry! Tills dess: ingen re-drink. Betyg 2 av 5.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.