Coca-Cola Light Exotic Mango

Coca-Cola Light Exotic Mango

Höstens stora nyhet från Coca-Cola är att light fått en ny smak i och med Coca-Cola Light Exotic Mango. Varför får inte det vanliga finsockrade sortimentet såna här roliga smaker? Nu måste ju Sockerbiten offra sig och dricka sötningsmedel och göra ett undantag igen.

Läsken doftar starkt av fryst mango som håller på att tina. Smaken av mango sitter där, men den är lite underlig och fruktigt söt. Tyvärr spolieras allt som vanligt av smaken av aspartam som begraver tungan i känslan av att slicka på metall och jord.

Tack vare den äckliga bismaken känns det som man tuggar på en mangokärna som doppats i jord. Ändå är det en fyllig smak som inte låter kolasmaken komma till tals alls.

Coca-Cola Light Mango smakar helt enkelt oerhört svagt av kola och mer av allt annat. Kanske är det därför sloganen lyder något i stil med ”en lättare cola”. Nej tack.

P.S. Ursäkta uppehållet, men nya recensioner är på gång. Håll ut! 🙂

Vad kostar Coca-Cola Light Exotic Mango och var köper jag den?

Pris ca 7 kr.
Inköpsställe: Coopers Candy, Tasty America, Partykungen eller MatHem.se.
Rekommendation: Stay away. Men allt är förlåtet Coca-Cola om ni gör smaken som vanlig Coke också. Please.

Betyg 0 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.