Marabou Mandel & Krisp

Marabou Mandel & Krisp

Marabou Mandel & Krisp lanserades nyligen exklusivt på Coop, av alla ställen. Då behöver du inte bli skinnad när du ska införskaffa en kaka i alla fall, något positivt i kråksången. Smaken känns på beskrivningen som vilken annan Marabou som helst. Men vi kör ändå!

Chokladkakan doftar sött av choklad och kola och visst är den fylld med krispigheter. Mandeln är finhackad och karamellen likaså. De sätter sig allihop i tänderna och fördriver tiden medan du försöker gräva ut resterna av nöt och kola.

Marabou Mandel & Krisp består av söt och fet mjölkchoklad som vanligt. Mest smakar det också mjölkchoklad. Med inslag av hårdkokt kola, mandeln gör sig inte besvär. Såhär skulle det smaka om du korsar Daim och en smaklös Schweizernöt.

Marabou Mandel & Krisp håller onekligen vad den lovar vad kommer till krispigheten, men inte vad gäller mandeln.

Vad kostar Marabou Mandel & Krisp och var köper jag den?

Pris 15 kr
Inköpsställe: Coop. Snart MatHem.se.
Rekommendation: Köp nästan vilken annan Marabou som helst så smakar det likadant (nåja). Med andra ord, inget att köa för utanför Coop vid öppning.

Betyg 3,5 av 5 sockerbitar.

Chokadkaka

I genomskärning. Krispet. Mandeln. Yeah!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.