Marabou Crisp! Puffed Rice and Toffee

Marabou Crisp! Puffed Rice and Toffee

Marabou Crisp! Puffed Rice and Toffee är den marginellt godaste chokladbiten av de två syskonen som än så länge finns i serien. Dessutom är det den lättaste av de två. Mycket tack vare rispuffarna som erbjuder en torr konsistens och mycket luft. Den utlovande krispigheten finns där i alla fall.

Marabou Crisp! Puffed Rice and Toffee doftar chokladkalender och är riktigt fet och kladdig. Chokladen smälter snabbt och skitar ned fingrarna mer än när du byter till vinterdäck. Kärnan i godisbiten är skönt seg och söt. Det smakar nougat och mjölkchoklad.

Även om det är mer tryck i smaken än hos Marabou Crisp! Peanut and Toffee saknas fortfarande någonting, troligtvis sälta. Marabou Crisp! Puffed Rice and Toffee smakar mest mjölkchoklad med mörka inslag av kakao, kola och ris.

Vad kostar Marabou Crisp! Puffed Rice and Toffee och var köper jag den?

Pris ca 12 kr.
Inköpsställe: Pressbyrån eller 7-Eleven. Nu också MatHem.se.
Rekommendation: Ska du bara välja en krispig nyhet, välj denna.

Betyg 3,5 av 5 sockerbitar.

chokladbit

Puffat ris – så ser det ut i Marabou Crisp! Puffed Rice and Toffee.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.