Snickers Crisper

Snickers Crisper

Äntligen en ny variant på Snickers, nämligen Snickers Crisper direkt från Trumpland. Storleken är också amerikansk, detta är verkligen en rejäl bar. Fyra stora bitar med Snickers Crisper finns i förpackningen och varje bit är ganska massiv för att innehålla något puffat.

Aromen består av söt choklad och kola. Inget oväntat så långt. Eller jo, vikten och storleken. Snickers Crisper bjuder på skönt seg kola med den där majssirapssötman som är ganska speciell, lite rökig. Kolan är ändå riktigt god och sockrig. Chokladen är fet och söt.

De krispiga puffarna är hårdare och torrare än väntat men bjuder i alla fall på lite sälta. Sammantaget skapar komponenterna som bygger upp Snickers Crisper en skön blandning av olika konsistenser. En perfekt seghet blandat med krisp och sötma blandas med sälta. Dock tar puffarna överhanden då det inte snålats med den varan.

Vad kostar Snickers Crisper och var köper jag den?

Pris ca 30 kr.
Inköpsställe: Usagodis.se.
Rekommendation: Värd att prova. Finns även i mindre förpackning.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

choklad

Massiv men ändå fluffig Snickers Crisper.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.