KitKat Ruby Cocoa Beans

KitKat Ruby Cocoa Beans

KitKat Ruby Cocoa Beans har krympt i tvätten. Dess lilla söta rosa förpackning väger lätt och var lika svår att hitta som guld.

Chokladen är mörkrosa och doftar ömsom plast ömsom vit choklad. Chokladen är lite syrlig och rejält sirapssöt. Eller om det mer är som frukt- eller bärsötma som koncentrerats tillsammans med vaniljsocker. Oavsett är det en mycket speciell och tjock sötma som KitKat Ruby Cocoa Beans bjuder på.

Kexet är torrt och kompletterar den feta chokladen bra. Det känns som att lagret choklad i KitKat Ruby är tjockare än i en vanlig KitKat. Eftersmaken är lång och kraftig med en mörk bismak.

KitKat Ruby Cocoa Beans är onekligen speciell och den faller nog inte alla på läppen. Vid första tillfälle kändes den som en riktig höjdare, men efterföljande gånger sjönk betyget mer och mer.

Vad kostar KitKat Ruby Cocoa Beans och var köper jag den?

Pris ca 15 kr.
Inköpsställe: ICA Linköping. Kolla hos Coopers Candy, Partykungen eller MatHem.
Rekommendation: Bör provas ändå.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

Kitkat

Rosa choklad på riktigt!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.