Lion Pink Boom

Lion Pink Boom

Lion Pink Boom kommer från Ukraina och har både ett roligt namn, kul färg och härlig smak. Den rosa godisbiten är lurig att få tag på men har (äntligen) tagit vägen via Storbritannien innan den landat på Sockerbitens fat. Tyvärr har den blivit lite torr på vägen men det är ingen större fara.

Godisen utger sig för att smaka blåbär och det är den doften man får. En massiv arom av blåbär kittlar i näsan när första tuggan tas.

Det torra och krispiga kexet smakar mest luft, som tur är finns ett härligt lager av seg kolasås som är riktigt god. Allt är omslutet av ett rosa lager med choklad. Färgad vit choklad och inte Ruby-choklad, som tur är.

Chokladen smakar sött och syrligt, ungefär som blåbärsglass blandat med vit choklad. Känslan av glass är påtaglig och att blåbär och kola funkar riktigt bra ihop vet vi definitivt sedan Pepsi Berry.

Det här är en lätt och luftig Lion som är riktigt kul, synd att den ska vara så svår att få tag på och bara finnas i Ukraina. Det vore kul om Nestlé kunde bredda utbudet med fler fruktsmaker, likt Snickers i Kina.

Vad kostar Lion Pink Boom och var köper jag den?

Pris ca 25 kr.
Inköpsställe: GB Gifts. Håll utkik på Coopers Candy m.fl.
Rekommendation: Snygg, rolig och god. Givet köp.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Lion blåbär

En rosa Lion från Ukraina. Intressant namn och färg och smak!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.