Lion 2 Go

Lion 2 Go

Lion snålar inte med nya varianter och med Lion 2 Go bjuds vi på någon sorts powerbar eller komprimerad frukost. Den lilla godisbiten doftar i alla fall müsli, kola och choklad.

Det ser ut som att en proteinbar korsats med en brownie och strösslats med kolasås. Vid första tuggan märks den underbart sega konsistensen direkt. Kletig och seg kolasås blandas med torra puffar och frukt.

Smak av kaffe, kakao och kola möter upp något bärigt och fruktigt, typ russin. Här samsas många smaker på en gång men det är den härliga sötman från kolasåsen som är bäst.

Det finns en viss syra och lite smör bland allt det söta. Efteråt får man gå runt med rester i tänderna större delen av dagen.

Vad kostar Lion 2 Go och var köper jag den?

Pris ca 15 kr.
Inköpsställe: Hemmakväll. Håll utkik på Coopers Candy, Klippkungen och Partykungen. (Dessutom finns en Partykungen rabattkod som ger fri frakt denna vecka och ibland en Klippkungen rabattkod)
Rekommendation: Oväntat nog blir det en köprek på denna.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Lion to Go powerbar

Mycket ingredienser i den här baren.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.