Marabou Big Taste Almond Caramel

Marabou Big Taste Almond Caramel

Marabou fortsätter med att lansera nya smaker på Big Taste i Finland och senast ut är Marabou Big Taste Almond Caramel.

Förra gången gällde det Marabou Big taste Strawberry Cheesecake som året efter kom till Sverige. Vi får se om det blir samma med denna. Som tidigare finns samma chokladkaka utgiven av Milka så några av er kanske redan smakat den.

Den enorma chokladkakan på 300 gram doftar mysigt och oväntat av brownie och kakao. Konsistensen är enormt smörig och sötman är på gränsen till påträngande. Men den utlovade mandelkakaokrämen bjuder på en skön browniesmak med mycket kakao vilket väger upp mot sötman lite.

De hackade mandlarna är både kanderade och saltade vilket är ganska smaskigt. De är lite sega dock. Kolasåsen kommer verkligen i skymundan här, vilket känns ovanligt. Men den är god.

Det här kan faktiskt vara en av de bättre Big Taste men smörigheten är mättande och efter några bitar mår man nästan illa. Det bästa är browniekänslan och det sämsta är alla nötbitar som fastnar i tänderna.

Vad kostar Marabou Big Taste Almond Caramel och var köper jag den?

Pris ca 35 kr.
Inköpsställe: Godis247.se. Gåva, tack.
Rekommendation: Älskar du smör, kakao, kolasås och mandelkross bör du slå till.

Betyg 3,75 av 5 sockerbitar.

Marabo Big taste med mandel och karamell

Marabou bjuder på 300 gram rent smör och socker. Nästan.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.