Estrella Chokladdoppade Jordnötsringar

Estrella Chokladdoppade Jordnötsringar

Estrella Chokladdoppade Jordnötsringar kom som en ordentlig överraskning när de nyss avslöjades. Här har Candy People gått ihop med Estrella och dränkt in snacksfavoriten jordnötsringar i choklad. Det är bara att slita upp den lilla påsen och börja fylla munnen till bredden.

Ringarna doftar lite billigare mörk choklad och de är ganska tjocka vilket betyder att chokladlagret är väl tilltaget. Något som ska visa sig ha påverkan på smaken.

De skinande blanka och bruna ringarna är ganska milda i smaken. De är smöriga, feta, krispiga och luftiga på samma gång. Eftersom jordnötsringar inte har någon vass smak som sticker ut i originaltappning så tar chokladen överhanden här.

Chokladen har en mörk smakaura och är oerhört söt. En viss jordnötssmak framträder och ibland stöter man på lite salt. Men mycket mer än så blir det inte tyvärr. Chokladsmaken smälter ihop med den smöriga jordnötsringen.

Kanske var förväntningarna för höga, eller så är det lätt att glömma bort hur anonyma jordnötsringar är från början. Det här är ändå klart godkända snacks som det är lätt att äta för många av.

Vad kostar Estrella Chokladdoppade Jordnötsringar och var köper jag dem?

Pris ca 29 kr.
Inköpsställe: Klippkungen.se
Rekommendation: Sänk förväntningarna och ge dem en chans.

Betyg 3,5 av 5 sockerbitar.

Chokladdoppade Jordnötsringar

Candy People Sweden gör tillsammans med Estrella denna skapelse.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.