Coca-Cola Peach

Coca-Cola Peach

Persika är tydligen smått heligt i Japan och till persikosäsongen har Coca-Cola Peach förnyats med ett nytt recept med 1 % persikojuice. Tyvärr också med Stevia.

Läsken doftar alldeles underbart av fruktig godispersika, glass och iste. En rund arom av sirap finns där också. Smaken är också härligt fruktig med en oerhört hög sötma som tyvärr lider av Stevian. Sötman blir brännande stor och konstig. Synd, annars hade Coca-Cola Peach varit en fullpoängare faktiskt.

Stevian klipper av sötman på ett underligt sätt så att den inte får blomma ut. Istället läggs ett lock av jord och metallsmak ovanpå allt. Den tydliga smaken av frukt passar perfekt med kolasmaken och kolsyrenivån är fin.

Detta är faktiskt första gången Sockerbiten dricker upp en hel läskflaska som förorenats med Stevia. Ett gott betyg om något. Coca-Cola Sverige, vänligen lansera Coca-Cola Peach utan sötningsmedel så har ni troligtvis en fempoängare att stoltsera med.

Vad kostar Coca-Cola Peach och var köper jag den?

Pris ca 40 kr.
Inköpsställe: Japan. Gåva, tack Amanda! Finns dyrt på NapaJapan.com.
Rekommendation: Klarar du av Stevia? Köp så många du kommer över!

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.