Coca-Cola Zero Peach

Coca-Cola Zero Peach

Okej, här kommer ett till undantag i form av Coca-Cola Zero Peach. Men det är bara för att den annonseras så hårt över hela stan samt att det finns så goda persikocolor i form av underbara Coca-Cola Georgia Peach och den reko japanska Coca-Cola Peach (som faktiskt har Stevia!). Kan denna variant komma någon vart trots allt sötningsmedel?

Läsken doftar alldeles underbart med rejäla inslag av persika som funkar så bra ihop med cola. Samma gäller för smaken, där persika och cola funkar fint ihop. Tills sötningsmedlet kommer och dödar allt. Ridå.

Den fruktiga, runda, söta persikan tittar leende på colan och tillsammans vandrar de hand i hand i solnedgången. Sedan rullar orosmolnen in och släpper lös hällregnet över de lyckliga tu.

Smaken av persika är tydlig, smaken av cola är tydlig, sötningsmedlet smakar jord och metall och biter sig fast på tungan länge. Betyget blir så högt bara för att smakerna persika och cola är värda det. Snälla Coca-Cola, gör en fullsockrad variant av denna. Jag ber er.

Vad kostar Coca-Cola Zero Peach och var köper jag den?

Pris ca 15 kr.
Inköpsställe: Just nu 5 kr på Coopers Candy. Finns i PET hos MatHem.
Rekommendation: Klarar du av sötningsmedel så är det bara att köra på.

Betyg 1,5 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.