Center Sea Salt Caramel

Center Sea Salt Caramel

Cloetta Center Sea Salt Caramel är en av årets första nyheter på godishyllan och just nu finns den exklusivt för medlemmar hos Hemmakväll.

De söta runda pralinerna doftar vanlig mjölkchoklad och avslöjar inget speciellt. Chokladen är smörig och söt och innehåller rikligt med fyllning.

Den salta kolasåsen är lite lätt grynig i konsistensen, även om den annars känns len och kladdig. Den hade gärna fått vara lite tjockare och segare. Saltnivån är fin och förhöjer sötman på ett härligt sätt. Det finns inga saltkorn att känna av dock. Jämfört med originalet blir det mer tryck i både kolasmak och sötma.

När den goda kolasåsen slunkit ned finns bara ett skelett av mördande söt choklad kvar på tungan. Genast är det dags att stoppa in en ny Center i munnen.

Allt som hade behövts för full pott är en mindre grynig och mer seg konsistens på fyllningen. Och kanske ett och annat saltkorn.

Vad kostar Center Sea Salt Caramel och var köper jag den?

Pris ca 20 kr.
Inköpsställe: Hemmakväll. Kommer till övriga butiker vecka 7.
Rekommendation: Ett måste såklart.

Betyg 4,5 av 5 sockerbitar.

Cloetta Center med Sea Salt Caramel

Den ser ut som vanligt, det gör den. Trots havssaltet.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.