Center Cappuccino

Center Cappuccino

Center Cappuccino har tydligen funnits som lösgodis under en längre tid, men nu finns den som rulle också för alla kaffeälskare. Sockerbiten hör inte till den sistnämnda kategorin men vi ska ändå ge denna Center en chans. Det lär i alla fall bli lättare att skilja den från Plopp.

Center Cappuccino doftar mest choklad men också en del mjölk och kaffe. När man tar en tugga börjar det dofta ännu mer av kaffe, för smaksättningen verkar sitta i kolafyllningen. Kolan är enormt söt och seg och har bara en liten ton av kaffesmak, vilket gör detta barnsliga godis några år äldre.

Chokladen är lite grynig i konsistensen medan fyllningen är desto slätare. Båda är söta så det förslår. Center Cappuccino är faktiskt god även om man inte gillar kaffe. Smaken påminner mer om arraksbollar och ger en skön pensionärsfeeling till elvafikat.

Vad kostar Center Cappuccino och var köper jag den?

Pris ca 15 kr.
Inköpsställe: MatHem.se vecka 38.
Rekommendation: Bjud mormorsmor till fikat.

Betyg 3,5 av 5 sockerbitar.

Chokladbit

Center Cappuccino med kaffe!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.