Snickers Butterscotch

Snickers Butterscotch

Ahhh yes, Snickers Butterscotch som Sockerbiten trånat efter sedan nyheten släpptes i Australien har äntligen hittat hela vägen hem till testbänken. Butterscotch är ju något utländskt fenomen av smörkola, så vi får se vad vi bjuds på här.

Chokladbiten doftar både kola och choklad och bjuder på väldigt mycket nötter, nästan för mycket. Kolasmaken är påtaglig och finns i varje tugga, överallt. Lite smörig är den men i ett blindtest skulle det vara svårt att placera butterscotchen.

Kanske är Snickers Butterscotch lite sötare än en vanlig Snickers och den har någon udda plastig smakton. Likheten är dock slående, även om färgsättningen inombords är lite olika.

Sammanfattningsvis är Snickers Butterscotch extremt söt med inslag av bränd kola och mörk sirap. Är den värd priset och hypen dock? Ytterst oklart.

Vad kostar Snickers Butterscotch och var köper jag den?

Pris ca 40 kr.
Inköpsställe: Candy of Oz
Rekommendation: Tyvärr inte värd ansträngningen.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Chokladgodis

Snickers Butterscotch innehåller mycket av allt.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.