After Eight Strawberry

After Eight Strawberry & Mint

After Eight Strawberry följer slaviskt årets trend med smak av jordgubbar. Bland annat Fazer, Marabou och Coca-Cola har ju smaksatt med jordgubbar 2020 så det är lika bra att hoppa på tåget tänkte Nestlé.

Ut förpackningen strömmar en doft av jordgubbssylt, eller om det är saft, med mint lite i skymundan. Det påminner rent av om tonerna från ett nybryggt bär-te.

Det är i smaken minten gör comeback. Här strider mörk bitter choklad med tandkrämsmint om att inta tronen. Minten kyler munnen och chokladen värmer den med sötma. För övrigt är fyllningen också sockersöt och till slut blir minten övermäktig.

Självklart finns också smak av jordgubbe i formen av gelégodissmak. Den försöker samsas med minten men det är svårt att komma överens. Här är After-Eight inte en vuxen efterrätt länge, istället blir det en barnslig vickning.

Vad kostar After Eight Strawberry och var köper jag dem?

Pris ca 35 kr.
Inköpsställe: ICA Maxi Flemingsberg. Håll utkik på Coopers Candy och andra (då kan du dessutom använda Sockerbitens Coopers Candy rabattkod).
Rekommendation: Vill du följa årets trend med jordgubbar och gillar mint är det bara att slå till!

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

After Eight Strawberry & Mint Flavour

After Eight Strawberry & Mint Flavour är faktiskt hela namnet på denna tandkrämsgodis.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.