Werther’s Original Caramel Popcorn

Werther's Original Caramel Popcorn

Nytt år, nya nyheter som rullar ut och Werther’s Original Caramel Popcorn är tidiga på bollen. En verkligt oväntad nyhet dessutom. Att anrika Werther’s gör något så modernt och poppigt som kanderade popcorn förvånar. Deras kola är ju ljuvlig så vad kan gå fel?

Påsen är stor och väger lätt. Popcornen finns i två varianter där den ena också innehåller kringlor. På påsen förstår man inte storheten med kringlorna. Vi återkommer till det.

Först provar vi popcornen som är stora och ganska krispiga. De dryper av stelnad kolasås som smakar fantastiskt av smörkola av bästa sort. Tänderna skriker av smärta när kladdet fastnar. Som knäck i plomberna.

Werther’s Original Caramel Popcorn är en smart idé där sött möter salt och krisp möter smör.

Tillbaka till kringlorna. Det är lätt att tro att det bara ska vara lite hela kringlor med i påsen, men nej. Även här överraskar Werther’s med krossade salta kringlor som har sugit åt sig extra mycket av kolasåsen och bildar stora söta brännande kluster av gott. Mums.

Popcornen är i båda påsarna intakta och inte lika krossade som kringlorna.

Vad kostar Werther’s Original Caramel Popcorn och var köper jag dem?

Pris ca 35 kr.
Inköpsställe: Hemmakväll. Nu också på Coopers Candy.
Rekommendation: Ska du bara välja en påse? Ta kringlorna. Eller popcornen.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Kanderade popcorn

Kladdiga gyllene popcorn!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.