Svenska Gourmetsnacks Strawberries & Cream

Strawberries & Cream

Svenska Gourmetsnacks Strawberries & Cream är något så roligt som kanderade popcorn. Handgjorda i Gustavsberg i Sverige.  Dessutom lyser de härligt av färgglad färg, rosa och vitt. Popcornen doftar karamelliserat socker och något svårplacerat godis. Spännande! Sist Sockerbiten åt karamelliserade/kanderade popcorn var nog för 25 år sedan, då hemlagade och översockrade vilket inte var någon njutning direkt. Som tur är överraskar Svenska Gourmetsnacks Strawberries & Cream positivt med en beroendeframkallande sötma och lätt sälta.

Popcornen är fluffiga och frasiga som om de vore nypoppade, imponerande. Utanpå har de en knäckig och tunn yta med mycket smak. De rosa popcornen smakar jordgubbsglass och de vita smakar kolaknäck. Mums! Det är inga problem att goffa i sig en stor mängd Svenska Gourmetsnacks Strawberries & Cream. Dessutom är det mumsigt att blanda de två smakerna så att en rejäl sockerchock infinner sig i munnen.

I bakgrunden finns konstant en fin sälta som bjuder upp tungan på tango. Kanderade popcorn känns nytt och kul och raderar alla dåliga barndomsminnen av underligt smaksatta popcorn. Svenska Gourmetsnacks Strawberries & Cream finns i många andra smaker som Crazy Rainbow och Sweet Caramel Corn. Recensioner kommer, var så säker.

Får du inte tag på dessa smaskiga popcorn är det ganska enkelt att göra liknande hemma, speciellt om man har en riktigt bra popcornmaskin till förfogande. Poppa popcorn av bästa kvalitet och sedan smälter du smör och socker och kanderar dem med valfri smak och färg. Mums!

Vad kostar Svenska Gourmetsnacks Strawberries & Cream och var köper jag dem?

Pris ca 38 kr.
Inköpsställe: Bl.a. usagodis.se. Gåva, tack dreampop.se
Rekommendation: Perfekt till fredagsmyset!

Betyg 4,25 av 5 sockerbitar

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.