Sandwich Bites

Sandwich Bites

Candy People samarbetar vidare med GB och släpper storfavoriten GB Sandwich som godis, Sandwich Bites.

Godisbitarna är små och sött förpackade. De väger ganska tungt och känns både kompakta och mjuka att klämma på. Ungefär som glassen med andra ord, om än tyngre.

Det är ganska svårt att bryta sig in i förpackningen, men väl där inne så möts man av en halvblank brun och vit godisbit som doftar exakt som Sandwich. Nämligen som en söt kaka med inslag av kakao och vanilj.

Vid första tuggan stöter man på den härligt sega och lätt gryniga konsistensen i kexet tillsammans med den släta och lika sega kärnan.

Sötman är smörig med inslag av vaniljsocker och sirap. Tillsammans med kakaosmaken från kexet smälter allt ihop till en riktigt god glassgodis som sätter smaken korrekt.

Sandwich Bites är dock oerhört smörig och lämnar fettfläckar på fingrarna efteråt. Sötman matchas med en lätt sälta på ett angenämt sätt. Candy People lyckas återigen sätta glassimitationen av en ikon.

Vad kostar Sandwich Bites och var köper jag dem?

Pris ca 4 kr.
Inköpsställe: Hemmakväll. Nu på Coopers Candy och MatHem.
Rekommendation: Undvik brain freeze med denna glassiga godisbit.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Godisglass

Ser ut som en liten bit glass!

Gb glass

Storleksjämförelse med glassen!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.