Sprite Tropical Mix

Sprite Tropical Mix

Sprite Tropical Mix är en överraskade god twist på den delvis bortglömda (nåja) och underskattade klassikern Sprite. Kanske är detta vad Sprite behöver för att föryngras och stå rakryggad i butikshyllan.

Vad du får i Sprite Tropical Mix är mycket smak av ananas blandat med ett svagt inslag av jordgubbsglass. Läsken doftar gelégodis och isglass, mest ananas även här. Sötman är riktigt fint avstämd mot den lätta citrusen. Majssirapen kommer till sin rätt i detta sällskap.

Kombinationen av sockersöt fruktgodis och syrlig färsk frukt är perfekt. Sötman påminner nästan om fruktsockersötman hos Dextrosol. Kolsyrenivån är skönt låg.

Sprite Tropical Mix är oväntat bra med goda smaker av tropisk frukt. Hur tropiskt det nu är med jordgubbar och ananas? Så slutligen ett upprop; The Coca-Cola Company Sverige, snälla ta denna smak till Sverige!

Vad kostar Sprite Tropical Mix och var köper jag den?

Pris ca 2 usd.
Inköpsställe: Liquor Store, Miami. Tack Robin K.
Rekommendation: Ska du förbi USA inom kort, leta upp en flaska innan de försvinner.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

PS. Missa inte avsnitt 2 av Gottepodden. Julspecial!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.