Polly Tropical

Polly Tropical

Polly Tropical är säsongens smak på de välkända små godiskulorna från Cloetta. Även om kvicksilvret fortfarande kryper ned på minus ibland och snö och is täcker marken så kanske denna tropiska samling av frukter kan värma upp. Smakerna är persika, passionsfrukt och apelsin. Kombinerat med vit choklad, mjölkchoklad och mörk choklad.

Bäst i påsen utan konkurrens är den beigerosaorangegula persikan som bjuder på härligt söt vit choklad blandat med en fin fruktighet av godispersika. Ljuvligt är det med fruktsötma och en lätt syra.

Näst bäst är mjölkchokladen som fyllts med segt skum med smak av passionsfrukt. Frukten kommer lite i skymundan av chokladen och en udda bismak finns kvar i eftersmaken.

Den minst bra är mörk choklad och apelsin som ju är en klassisk blandning. Citrusen är svag men finns där och chokladen är lite fruktig också. Men allt är ganska svagt i den mörka pralinen.

Sammantaget kan man nästan säga att det är värt att testa enbart tack vare persikan som borde föräras en egen påse då det är en av de bästa Pollysmakerna på länge.

Vad kostar Polly Tropical och var köper jag dem?

Pris ca 35 kr.
Inköpsställe: Coopers Candy, Klippkungen och Mathem.
Rekommendation: Köp för persikan.

Betyg 3,5 av 5 sockerbitar.

Cloetta Polly med smak Tropical

Tre olika sorter med tre olika smaker.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.