Yollibox Hazelnutty Choco Twist

Yollibox Hazelnutty Choco Twist

Ekologiska nyheten Yollibox Hazelnutty Choco Twist

Äntligen fick Sockerbiten tag på nya Yollibox Hazelnutty Choco Twist som lanserades för några veckor sedan. Alla Yollibox har sedan tidigare blivit ekologiska vilket är ett plus i kanten. Dessutom kommer dessa frozen yoghurts i söta pappkartonger med stilig design.

Yollibox Hazelnutty Choco Twist är härligt brun och doftar av kakao och nötter. Glassbasen är nästan overkligt krämig och len, likt den bästa gräddglass. Smakmässigt påminner det också om gräddglass även fast det handlar om en ”froyo”. De där syrliga tonerna från yoghurten är nästan som bortblåsta nämligen.

Istället bjuder Yollibox Hazelnutty Choco Twist på en ljuvligt djup smak av choklad, med en svag bismak av hasselnöt. Och det är just vad som förvånar med denna glass, att de nötiga smakerna är de svaga smakerna. Skall man göra en grov liknelse är det Marabou Schweizernöt som ligger närmast till hands, om än med en större beska hos glassen.

Sötman hos Yollibox Hazelnutty Choco Twist är perfekt och smaken är onekligen beroendeframkallande, speciellt i kombination med den underbara konsistensen. Nu är det bara att vänta in sommaren och sedan är det bara att hugga in och njuta. Yollibox Hazelnutty Choco Twist är ingen smak man lyfter på ögonbrynen åt, men likväl är den riktigt bra utförd.

Vad kostar Yollibox Hazelnutty Choco Twist och var köper jag den?

Pris ca 55 kr.
Inköpsställe: MatHem.se
Rekommendation: En av de bättre smakerna från Yollibox, så tveka inte. Lite kolasås till skadar inte.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

glasslåda

Skopa upp generöst av Yollibox Hazelnutty Choco Twist vetja!

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.