Snickers Salty & Sweet

Snickers Salty & Sweet

Äntligen någon som inte snålar med saltet! Snickers Salty & Sweet har nämligen inte sparat på krutet. Detta är en vanlig Snickers på steroider, sötman är så brännande stark att det nästan gör ont. Men allra mest är det alldeles underbart.

Förutom den billiga choklad- och fruktossöta doften kännetecknas Snickers Salty & Sweet även av sin feta och kladdiga choklad. På insidan finns som vanligt lite sega och krispiga bitar av jordnötter som har en tendens att fastna i tänderna.

Den ljuvliga kolasåsen är seg och härligt salt. Länge och väl letar sig saltkornen kvar i munnen och förhöjer sötman perfekt.

Hela godisen är härligt seg och har du inte problem med karies lär du få det nu. Snickers Salty & Sweet omsluter nämligen alla tänder med sin kletiga konsistens.

Denna godisbit gör verkligen skäl för sitt namn och det hela påminner mycket om knäck där det enda negativa är de grova bitarna av nöt.

Vad kostar Snickers Salty & Sweet och var köper jag den?

Pris ca 20 kr.
Inköpsställe: Coopers Candy
Rekommendation: Köp. Köp fler än en.

Betyg 4,5 av 5 sockerbitar.

Snickers

Saltet kan man inte se, men känna!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.